מוזלי בסגנון בירכר
רכיבי המוצר
- 80 גרם שיבולת שועל
- 200 מ"ל חלב (אפשר גם חלב שקדים או חלב סויה)
- תפוח אחד (מגורר)
- 1 כף צימוקים
- 1 כף שקדים קצוצים, פיסטוקים או אגוזים אחרים
- תוספות לפי בחירה: צ'יה, אוכמניות, גרנולה וכו'
אופן ההכנה:
- לגרר את התפוח בפומפייה דקה.
- בקערה גדולה, לערבב את שיבולת השועל, החלב, INSTICK וניל, הצימוקים, השקדים והתפוח המגורר עד לקבלת תערובת אחידה.
- לכסות את הקערה ולהכניס למקרר למשך הלילה (לפחות 6 שעות).
- לפני ההגשה, להוסיף תוספות לפי הטעם: צ'יה, אוכמניות טריות, גרנולה או פירות נוספים.
טיפ: לקבלת מרקם קרמי יותר, אפשר להוסיף כפית של יוגורט טבעי בזמן הערבוב.